Vrata – notranja lesena vrata za kakovostno bivanje

V podjetju Mizar Volčja Draga izdelujemo okna in vrata (notranja in zunanja) iz masivnega lesa, ki predstavljajo vrhunske izdelke, narejene po meri naših kupcev. Masivna notranja vrata so eden naših osnovnih izdelkov, saj jih izdelujemo že več kot 60 let. Naša vrata (notranja lesena vrata) so primerna za vse vrste stanovanj, hiš in poslovnih prostorov, saj jih lahko povsem prilagodimo vaši viziji in vašim željam. Če se odločate, kakšna vrata bi izbrali, nas pokličite ali se oglasite pri nas osebno. Z veseljem smo vam na voljo za brezplačno svetovanje, ogledali so boste lahko našo ponudbo in izbrali zase idealna vrata – notranja in zunanja.

Vrata – masivna notranja vrata

Odgovor na vprašanje, zakaj so vrata iz masivnega lesa še vedno tako priljubljena, je preprost: ker so lepa, vzdržljiva in prijazna do okolja. V podjetju Mizarstvo Volčja Draga vam bomo izdelali tako rekoč kakršna koli lesena vrata. Dimenzije lahko popolnima prilagodimo vašim potrebam, zato bodo masivna lesena notranja vrata resnično takšna, kot jih potrebujete. Izbirate lahko med številnimi barvami, vrstami lesa in modeli. V vaš dom bodo polepšala s svojim videzom in vanj prinesla toplino in prijetno občutje, ki ga lahko nudi le izdelek iz naravnega lesa.

Notranja vrata za tradicionalno in sodobno opremljene prostore

Masivna notranja lesena vrataMasivna notranja vrata niti najmanj ne sodijo le v klasično oziroma tradicionalno opremljen dom ali poslovni prostor. Tam so seveda klasično oblikovana vrata iz masivnega lesa čudovit dodatek tradicionalnemu pohištvu, a tudi v sodobna stanovanja ali pisarne se odlično podajo lesena notranja vrata. Dimenzije vrat so lahko različne, sodoben pridih pa lahko dodamo tako, da les kombiniramo na primer s steklom. Tako ohranimo vse prednosti in lepoto lesa, obenem pa pridamo kanček modernega dizajna. Prav noben drug material ne nudi takšne topline in zanesljivosti kot ravno les, zato ne razmišljajte predolgo – oglejte si našo ponudbo in nas pokličite.