Vhodna vrata – za varen dom in čudovit videz

Tako glede varnosti kot glede videza so vhodna vrata izjemno pomembna. Če razmišljate o zamenjavi starih vrat ali pa kupujete prva vhodna vrata za svoj dom, je najbolje, da se odločite za lesena vhodna vrata, ki vam jih lahko v našem mizarstvu izdelamo popolnoma po vaših željah. Preberite spodnje vrstice in se tudi sami prepričajte, da je uporaba masivnega lesa in kakovostnega okovja najboljša kombinacija, ki bo vaš dom zaščitila pred vlomilci in vremenskimi nevšečnostmi, hkrati pa so lesena vhodna vrata po meri privlačnega videza. Pokličite podjetje Mizar Volčja Draga, kjer smo vam na voljo za vsa vprašanja.

Lesena vhodna vrata po meri uporabnika

Vhodna lesena vrata po meriOkna in vrata so del stavbe, ki imajo uporabno pa tudi pomembno estetsko funkcijo. Vhodna lesena vrata so primerna tako za poslovne zgradbe kot za stanovanjske hiše ali večstanovanjske stavbe, saj lahko njihovo obliko in velikost povsem prilagodimo željam strank. Poleg čudovitega videza je pomembno tudi to, da so lesena vhodna vrata izjemno vzdržljiva in energetsko varčna. Predstavljajo dobro izolacijo, ker so narejena izjemno kakovostno, pa se vam nikoli ne bo zgodilo, da bi kljub zaprtim vratom čutili prepih, tako kot se zgodi, če se odločite za nekakovostna in cenena vhodna vrata. Opremljena so s ključavnico in cilindričnim vložkom iz titana ter aluminijastim kotnim elementom, zato odlično varujejo pred vlomi.

Estetska vhodna vrata za izjemen videz stavbe

Lesena vhodna vrata po meri podjetja Mizar Volčja draga vedno pritegnejo poglede obiskovalcev ali mimoidočih. Na voljo so vam v različnih barvah in lahko ugodijo še tako zahtevnim kupcem. Izdelujemo jih iz treh vrst lesa: smrekovega, macesnovega in hrastovega. Po vaši želji so lahko klasičnega, tradicionalnega videza, lahko pa izberete sodobnejši izgled. Ker so naša okna in vrata narejena po meri, boste z njimi zanesljivo zadovoljni. Naj vhodna lesena vrata še polepšajo videz vašega doma in ga hkrati zavarujejo pred nezaželenim vstopom vlomilcev. Kakovostna vhodna vrata pomenijo lep in varen dom.