Lesena polkna

Polkna z gibljivimi loputicami so posebej primerna za sončne lege, saj z gibljivimi loputami po potrebi zastirajo sončno svetlobo. Izdelava polken v okviru blagovne znamke MIZAR poteka izključno iz lesa. Možna je takojšnja dobava. Standardne dimenzije polken v kombinaciji z okni so dobavljiva iz zaloge.

 

Lesena polkna Persiana imajo fiksne loputice.  Priljubljena so predvsem v obmorskih krajih. Fiksne delno zaprte lamele omogočajo nenehno zastiranje sončne pripeke ter delno pronicanje dnevne svetlobe v prostor.

 

Polkno Vila je rezultat prilagajanja sodobnim trendom v oblikovanju lesa, ki se zrcali v ravnih in čistih linijah. Polkna Vila so narejena je iz zlepljenih vertikalnih lamel, ki so v notranjosti dodatno ojačane z metalnim profilom. Zaradi svoje oblike in konstrukcije poleg izboljšanja toplotne in zvočne zaščite izboljšujejo tudi protivlomno varnost objekta.

 

Izkušnje in tradicija izdelave polken so osnova za izdelavo polken Grad. Leseno polkno je sestavljeno iz dveh plasti. Konstrukcija polken, s kombinacijo zunanjih vertikalnih ter notranjih horizontalnih lamel, še posebej dobro kljubuje ekstremnim vremenskim pogojem. Oblika polken pa izboljšuje protivlomno varnost objektov.

 

Polkna Brda so prilagojena potrošnikom, ki svoj dom oblikujejo v rustikalnem slogu. Polnila, ki so vstavljena v okvir polken, skrbijo za boljšo toplotno ter zvočno izolacijo. Kot vsa polna lesena polkna, tudi ta izboljšujejo protivlomno varnost.

 

Mizar Volčja Draga – izdelava in montaža polken. Vas zanima cena? Izpolnite obrazec za povpraševanje in pripravili vam bomo ponudbo.