Leseni nadstreški

V  Mizar Volčja Draga so vam na voljo najrazličnejši leseni nadstreški, ki so popolnoma prilagojeni vašim potrebam. Izdelujemo nadstreške za avtomobile in nadstrešnice za terase ter vhode. Če bi si radi pobližje ogledali cenik, izpolnite obrazec za povpraševanje, in na podlagi vaših želja bomo izdelali ponudbo.

 

Nadstreški – funkcionalnost in estetika

Lesen nadstrešek je konstrukcija, ki pride prav v številnih primerih. Še posebej je priljubljen nadstrešek za avto, saj vam pozimi prihrani kar nekaj časa, energije in živcev. Odmetavanje snega na dvorišču marsikomu povzroča težave, tudi drgnjenje zamrznjenega vetrobranskega stekla ni ravno prijetno opravilo.

 

Tudi lesen nadstrešek nad vhodom vam bo najbolj prav prišel v mrzlih zimskih dneh, saj bo preprečeval pomrznjenost tal. Nemalo nesreč se zgodi ravno pred vhodom, ko osebi spodrsne na zmrznjenih tleh.

 

Leseni nadstreški pa niso le funkcionalni, temveč imajo tudi estetsko vlogo. Najlažje boste občudovali lesen nadstrešek na terasi, seveda pa bo le-ta poskrbel tudi za prijetno senco v sončnih dneh, v deževnih pa za to, da boste lahko mirno opazovali padanje dežnih kapelj.

 

V podjetju lesene nadstrešnice za terase, dvorišča in vhode izdelujemo že več desetletij, zato ste lahko prepričani o visoki kakovosti naših lesenih konstrukcij.