Notranje lesene stopnice

Se odločate za prenovo stopnišča? Še niste povsem prepričane, kakšne stopnice bi izbrali? V Mizar Volčja Draga vam izdelamo notranje stopnice iz masivnega lesa, ki bodo v vaš dom vnesle prav posebno klimo. Če mislite, da se lesene stopnice lepo podajo le v rustikalen dom, naj vam povemo, da lahko estetsko dopolnjujejo tudi sodoben dom.

 

Izdelava lesenih stopnic

Izdelujemo tako klasična kot tudi zavita lesena stopnišča. Če nimate veliko prostora, bo za prehod med etažami po vsej verjetnosti primernejša izbira zavitega stopnišča. Izdelava lesenih stopnic v našem podjetju poteka že več desetletij, zato ste lahko povsem brez skrbi glede kvalitetne izvedbe.

 

Pri vsakem stopnišču mora biti dobro poskrbljeno tudi za varnost pred zdrsom. To še posebej velja v primeru, če imate otroke, ki jim niti za tekanje po stopnicah ne zmanjka energije. Notranje stopnice vam izdelamo na način, da bo možnost zdrsa minimalna. Odločite se lahko za rebraste lesene stopnice, seveda pa ne gre pozabiti tudi na primerno ograjo. V našem podjetju bomo poskrbeli tudi za estetsko dovršene lesene ograje.