Lesene ograje

Les je s svojimi številnimi pozitivnimi lastnosti poskrbel, da so lesene ograje še danes med najbolj priljubljenimi. Ker je les trpežen material, z malo zaščite in skoraj brez nadaljnjega vzdrževanja izredno odporen proti različnim vremenskim vplivom, se za nakup lesenih vrtnih ali balkonskih ograj odloča večina ljudi. Seveda pa nista bistveni lastnosti lesa le trpežnost in obstojnost, temveč lahko v to skupino brez pomislekov dodamo tudi lepoto, možnost obdelave po meri in dostopnost. Poleg ograj vam izdelamo tudi ravne ali zavite lesene stopnice.

 

Lesene vrtne ograje

Označite meje svojega vrta s trdno leseno ograjo iz visoko kakovostnega lesa. V Mizar Volčja Draga vam bomo izdelali vrtno ograjo po naročilu, ki bo dovršena tako funkcionalna kot tudi estetsko. Odločite se lahko za vertikalno ali horizontalno postavljene lamele. Poskrbeli bomo, da se bo vaša lesena vrtna ograja spojila z okolico in ustvarila prijetno ozračje.

 

Lesene balkonske ograje

Že vrsto desetletij izdelujemo tudi lesene balkonske ograje iz kakovostnega in trdnega lesa. Ograja bo poudarila zunanjost vašega doma, pa naj bo le-ta tradicionalna ali moderna. Čeprav les ljudje večinoma povezujejo z rustikalnim slogom, se lesena balkonska ograja lahko odlično poda tudi k sodobnemu stilu.

 

Imate vprašanje, ki zadeva lesene ograje? Izpolnite kontaktni obrazec.