Lesena okna – naravna, kakovostna in lepa

Iz lastnih izkušenj lahko trdimo, da so lesena okna in vrata kljub številnim novim materialom, ki se že kar nekaj časa pojavljajo na področju stavbnega pohištva, še vedno izjemno priljubljena. V  Mizar Volčja Draga so že več kot 60 let naša osnovna dejavnost ravno okna. Lesena okna, izdelana po meri, so dolgoročna naložba, naložba v prihodnost – ne le zase, temveč tudi za naše otroke. In zakaj bi izbrali leseno okno namesto plastičnega ali aluminijastega? Razlogov je kar nekaj, saj imajo lesena okna številne dobre lastnosti.

Lesena okna in vrata so prijazna do okolja in uporabnika

Ob ustvarjanju novih in novih umetnih materialov, ki naj bi (in dejansko za nekatere to velja) povzročili pravo revolucijo na različnih področjih, pa se na mnogih področjih izkaže, da se po nekaj letih ali desetletjih vedno znova vrnemo k tradicionalnim materialom. Lesena okna so kljub drugim, tako imenovanim sodobnejšim materialom, še vedno priljubljena, saj jih ni mogoče nadomestiti. Leseno okno je naravno, kar pomeni, da nima negativnega vpliva na naravo, ne med uporabo in ne potem, ko se njegova življenjska doba izteče. Tudi izdelava je do okolja bistveno prijaznejša, kot to velja za druge materiale. Poleg tega lesena okna zahtevajo minimalno vzdrževanja in imajo dolgo življenjsko dobo.

Potrebujete nova okna? Lesena vas ne bodo razočarala

Lesena okna in vrataPraktičnost in prijaznost do okolja sta najpomembnejši lastnosti, ki ju lahko poudarimo za lesena okna. Ne smemo pa pozabiti tudi na to, da so izdelki prijazni tudi za oko. Pri nas vam izdelamo lesena okna po vaši meri in iz različnih vrst lesa, v katera lahko vgradimo vse vrste stekel in prilagodimo način odpiranja vašim željam. S čudovitim naravnim videzom lesena okna v prostor vedno prinesejo toplino in domačnost. Tega ne zmore doseči noben drug material. Poleg izdelave oken po meri vam pri nas ponujamo tudi montažo – strokovna ekipa monterjev bo vaš dom ali poslovno zgradbo kot bi mignil opremila z novimi lesenimi okni.