Lesena notranja vrata

Če je pred vami izbira notranjih vrat, ne spreglejte naše ponudbe. Že več kot 60 let izdelujemo kakovostna in estetsko dovršena masivna notranja vrata iz različnih lesnih vrst. Najpogosteje uporabljeni vrsti sta smreka in jelka, nekoliko manj pa macesen, meranti in hrast. Če niste povsem prepričani, kakšna lesena notranja vrata bi za vas najbolj prišla v poštev, smo vam na voljo za brezplačno svetovanje.

 

Masivna vrata po meri

Da bo rezultat kar najboljši, bomo naše znanje prepletli z vašimi željami. Izdelali vam bomo notranja vrata po meri vašega doma, da bodo le-ta estetsko dopolnjevala ostalo pohištvo. Čeprav se morda zdi, da so masivna lesena vrata primerna le za tradicionalno opremljene prostore, to še zdaleč ni res. Z različnimi polnili, npr. s steklom, se bodo vrata odlično podala tudi v sodobno opremljeno stanovanje.

 

Poleg notranjih vam po meri izdelamo tudi masivna vhodna, balkonska in garažna vrata različnih barv (lestvica RAL) in profilov. Če želite prejeti dodatne informacije, lahko nam pošljete elektronsko sporočilo (info@mizar.si) ali izpolnite kontaktni obrazec.

 

Naj notranja lesena vrata iz masivnega lesa poskrbijo za občutek topline in domačnosti.