Lesena garažna vrata

Mizar Volčja Draga vam nudi visoko kakovostna lesena garažna vrata. Izdelana so iz masivnega lesa, kar zagotavlja visoko stopnjo varnosti ter dobro toplotno in zvočno izolacijo. Na voljo so vam klasična dvokrilna ter lesena dvižna garažna vrata z daljinskim upravljalnikom.

 

Zaščita lesenih garažnih vrat

Vsi izdelki, tudi lesena garažna vrata, so zaščiteni s potapljanjem v zaščitnem sredstvu, ki les zaščiti pred insekti in glivami in hkrati rahlo obarva v svetlo rumeno-rjavo barvo. Za dobro kljubovanje vremenskim vplivom je les potrebno še dodatno zaščititi z nanosom sredstva za površinsko obdelavo. Ta ga lahko obarva v želeni barvi. Pri tem ostane tekstura lesa vidna, obstaja pa tudi možnost popolnega prekritja lesne teksture.

 

Klasična dvokrilna ali dvižna garažna vrata

Dvokrilna garažna vrata so, kot pove že njihovo ime, izdelana iz dveh delov. Po vaši želji vam lahko poleg dvokrilnih izdelamo tudi manjša enokrilna vrata, ki služijo kot dodaten vhod v garažo.

 

Morda danes nekoliko bolj priljubljena pa so dvižna lesena garažna vrata z elektromehanskim pomikom, ki jih lahko enostavno upravljate preko daljinskega upravljalnika. Na voljo so vam v vseh barvah lestvice RAL.