Izdelava in optimizacija spletne strani | Kolofon

 

Vsisi logo

Izdelava spletne strani, naročnik: Mizar Volčja Draga d.o.o.
Izdelava spletne strani: VSISI, spletni marketing, d.o.o., spletnidonos
Optimizacija spletne strani: VSISI, spletni marketing, d.o.o.
Spletna stran www.mizar.si je bila po izdelavi spletne strani vpisana še v poslovni imenik vsi.si

 

VSISI d.o.o. - telefonska številka: 0590 75 928, e-pošta: info@vsi.si

 

Mizar Volčja Draga d.o.o.

 

V podjetju Mizar Volčja Draga prisegamo na funkcionalnost in lepoto lesa. Izdelujemo izdelke iz masivnega lesa, predvsem iz smreke in jelke, pa tudi iz macesna, merantija in hrasta. Naš osnovni prodajni program zajema lesena ali ALU-LES okna, lesena vhodna, garažna in notranja vrata, polkna različnih tipov, drsne panoramske stene in balkonska vrata. Poleg tega vam izdelamo leseno pohištvo po meri, lesene stopnice, ostrešja, nadstreške, otroška igrala iz lesa, lesene ograje, strope, pode (lesene talne obloge), modularne hiše in lepljene tramove.

 

Naše podjetje se ponaša z bogato tradicijo, saj iz lesa ustvarjamo že več kot 60 let. Vse izdelke naredimo po meri, saj se zavedamo, da le tako lahko izpolnimo vse vaše želje in zahteve.

 

Optimizacija spletne strani z www.vsi.si
Izdelava mini spletne strani Mizar Volčja Draga v vsi.si

 

Vsebine na teh spletnih straneh so avtorsko zaščitene. Dokumenti, objavljeni na teh spletnih straneh, so lahko reproducirani le v nekomercialne namene in se jih ne sme spreminjati ali drugače uporabljati, razen tako, kot je to določeno v tem besedilu, pri čemer morajo ohraniti tudi vsa navedena opozorila o avtorskih ali drugih pravicah. Dokumentov, objavljenih na teh spletnih straneh, se ne sme prepisovati, razmnoževati ali kako drugače razširjati v komercialne namene brez izrecnega pisnega dovoljenja.