Izdelava lesenih oken po meri vaše hiše

Les še vedno ostaja eden najbolj priljubljenih materialov, zato je izdelava lesenih oken kljub različnim drugim materialom še vedno (in celo vedno bolj) pomemben del industrije stavbnega pohištva. Lesena okna po meri pomenijo za vas izjemno priložnost, saj so ne le lepa in kakovostna, temveč tudi prijazna do okolja. Cenik lesenih oken temelji na tem, kakšen les si izberete, kakšne so dimenzije oken in kakšne posebne želje oziroma potrebe imate. Ne glede na to, kakšne so slednje, vam jih v našem mizarstvu z veseljem uresničimo in vam dokažemo, da so lesena okna resnično dobra izbira.

Izdelava lesenih oken – sodobni trendi in tradicija

Se odločate za nova okna? Lesena so zanesljivo tista, ki bodo ugodila vsem vašim željam in potrebam. Sodobni trendi na področju stavbnega pohištva se spet vračajo k naravnim materialom, saj so se ti izkazali na za najboljše, če upoštevamo vse kriterije. Izdelava lesenih oken namreč vključuje tradicionalen material, kot je les, k se po vsem svetu že od začetkov obstoja človeka uporablja kot gradbeni material, ki je zdrav in trpežen. Poleg tega pa sodobna tehnologija omogoča tudi to, da so lesena okna po meri izdelana vrhunsko, z najbolj kakovostnimi materiali in da z lahkoto hodijo v korak z novejšimi materiali in jih v mnogočem celo prekašajo. Odločite se za lesena okna po meri, ki vam bodo polepšala dom in zagotovila vrhunsko zaščito.

Cena lesenih oken

Lesena okna po meriCena lesenih oken je najprej odvisna od tega, ali se odločitve za tipska ali pa gre za lesena okna po meri. Izdelava lesenih oken, ki poteka v skladu s sodobno tehnologijo vam namreč nudi številne možnosti, zato boste zanesljivo dobili kakovostna okna. Lesena so lahko izdelana iz različnih vrst lesa. Najpogosteje gre za les smreke ali jelke, lahko pa se odločite tudi za macesnov in hrastov les ali meranti. Ravno izbira vrste lesa je naslednji faktor, ki vpliva na ceno. Izdelava lesenih oken, ki so nestandardnih dimenzij ali oblik je seveda nekoliko dražja, na ceno pa vpliva tudi izbira vrste zasteklitve. Vam pa seveda ves čas nudimo različne popuste.